یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

گروه های سیاسی عراق: جریان صدر به گفت‌وگوهای ملی بپیوندد

گروه های سیاسی عراق: جریان صدر به گفت‌وگوهای ملی بپیوندد دفتر رسانه‌ای نخست‌وزیر عراق پس از جلسه امروز گروه های سیاسی که در مقر نخست وزیری برگزار شد، از جریان صدر خواست تا وارد گفتگوهای ملی شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 August 17
کد خبر: ۱۴۷۴۵۲

به گزارش راهبرد معاصر گروه های سیاسی عراق در نشست عصر امروز خود از جریان صدر دعوت کردند تا وارد گفتگوهای ملی شود. طبق گزارش الجزیره، دفتر اطلاع رسانی نخست وزیر عراق اعلام کرد: نشست گروه های سیاسی از جنبش صدر می‌خواهد تا در گفتگوهای ملی شرکت کند.

این بیانیه می افزاید: شرکت کنندگان در نشست گروه های سیاسی بر تداوم گفت‌وگوها، به منظور تهیه نقشه راهی برای حل بحران تأکید کردند.

دفتر نخست وزیری عراق توضیح داد که طرف‌های حاضر در این نشست توافق کردند که هرگونه تنش زایی را متوقف کنند. شرکت کنندگان در نشست گروه های سیاسی اعلام کردند: مراجعه به صندوق های رأی از طریق انتخابات زودهنگام یک رخ داد استثنایی نیست.

در نشست گروه های سیاسی عراق پیشنهاد شد برای دیدار با مقتدی صدر، رهبر جریان صدر و دعوت از وی به گفت وگو هیئتی تشکیل شود. شرکت کنندگان در این نشست، همچنین در مورد ضرورت انحلال پارلمان و تعیین موعد انتخابات جدید توافق کردند. در این نشست تأکید شد که تعیین تاریخ انتخابات پس از گفتگوهای ملی با مشارکت جریان صدر خواهد بود.

عصر امروز نشست گفتگوی ملی عراق به ریاست مصطفی الکاظمی، نخست وزیر این کشور و با حضور سران و رهبران گروه های سیاسی، رئیس جمهوری ، رؤسای قوه مقننه، قوه قضائیه و نماینده سازمان ملل در عراق برگزار شد.

الکاظمی پیشتر رؤسا و رهبران گروه های سیاسی را برای شروع یک گفتگوی جدی و یافتن راه حل هایی برای بحران سیاسی کنونی و کمک به آرامش به یک نشست ملی دعوت کرده بود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار